2012-02-10 18:37:51• hírek • Póti Orsolya

Négy csapat jelentkezett a táncversenyre

Első alkalommal szervez táncversenyt óvodások számára a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ a Crazy Dancers Klub közreműködésével. A szombaton megrendezésre kerülő versenyre összesen négy óvodából érkeznek csapatok - tudtuk meg Maria Magdalena Mateitől, a kulturális központ sajtóreferensétől.

Gradi Dance elnevezéssel szervez táncversenyt a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ február 11-én, 17 órától a Szakszervezetek Művelődési Házának kistermében. Erre a versenyre kifejezetten óvodásokat várnak, olyan gyerekeket, akik egyedül, vagy csapatban jól táncolnak.

A szervezők óvodánként három csapat - kis-, közép- és nagycsoportok -  jelentkezését várta, és összesen négy óvoda csapata iratkozott be a versenyre. Az érdeklődők szombat délután az 1-es, a 6-os és a 33-as Számú Óvoda, valamint a Pusztadaróci Óvoda jelentkezőinek produkcióját tekinthetik meg. A csapatok táncbemutatóját szakértő zsűritagok értékelik majd, akik elsősorban a koreográfiát, a mozgást, az előadásmódot és az öltözetet pontozzák, de figyelembe veszik a megjelenést, a szervezést, a hangulatot és a egyediségre való törekvést is.

A zsűri tagjai Miclaus-Nicu Sever néptánc koreográfus, Cordea Micle Cristian sporttánc oktató és Greta Bandula tánctanár, koreográfus. A rendezvényt Pop Adriana, a Szatmári Művészeti Iskola diákja teszi még hangulatosabbá művészi előadással.

A belépődíj ára 10 lej. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: